GMP Italia Katana

A GMP Italia-nál a korszerű technológia biztosítja az alufelni gyártás művészetének sikerét. A termelési folyamatok iparosítása nem csak azt tette lehetővé az olasz cég számára, hogy a kerekeket rendszeresen és sikeresen alkothassák meg, hanem hatékony termelést és magas hozamot is biztosított a vállalatnak.

Az anyagok feldolgozása az, ami a projekteket kézzelfoghatóvá teszi és meghatározza a formák alapját. A vállalat magja az öntöde, amely az alumínium kerekek gyártásának vezető olaszországi központját is jelenti.

A GMP Italia Katana fő jellemzője, hogy a változó szintek kifinomult kölcsönhatásban vannak egymással. A fényes és a sötét felületek váltakozása teszi ezt a típust erőssé és dinamikussá. A Katana olyan designnal rendelkezik, amely kiválóan illeszkedik az „agresszív” stílushoz, ezzel is erősítve a német gyártású autók jellegzetességét.

A GMP Italia gyártási folyamataiban az egyes fázisokban alkalmazott kézműipar változatlan maradt, azonban ezeket a leghatékonyabb gyártási technológiákkal kombinálva elérték, hogy nagy mennyiségű, egyedülálló jellegű és egyedi tervezésű termékek gyártása válhasson lehetségessé.

“Egyszerűen tökéletes.”

 

A GMP Italia alufelnik, így a Katana is TÜV engedéllyel rendelkezik, ami nagy előnyt jelent, hiszen ezáltal a vásárlók minden aggodalma elfeledtethető azzal kapcsolatban, hogy a gyáritól eltérő méretek miatt esetleg problémák merülhetnének fel a műszaki vizsga során.

http://ah-wheels.hu/termek/gmp-italia-katana-18-19-20-alufelnik/

admin