AZ ÖN KOSARÁBAN 0 TERMÉK VAN
Keskin Tuning

Keskin Tuning

Keskin Tuning

Szűrés 

Ár alapján

-
-
Leírás

Az 1996-ban alapított Keskin csoport gyors kezdeti fejlődést követően vált hamarosan neves keréktárcsagyártóvá. A vállalat sikere elsősorban az ötletgazdagság és a folyamatos fejlődés módszerének eredménye. A Keskin csoporté többek közt a Mam márka. A Keskin Tuning Europa GmbH német gyártóvállalat, mely 25 éve van jelen az autóipar piacán. Széles felni kínálatuk minden darabja a formatervezést, a minőséget, a funkcionalitást, és a keménységet ötvözi. A Keskin felnik a német műszaki vizsga (TÜV) által tanúsított termékek.

A KESKIN Tuning lenyűgöző könnyűfém kerekekkel rendelkezik, amelyek a tervezési spektrum mindkét végét kielégítik, és megszólítják azokat, akik járművük külsejét egyénivé szeretnék varázsolni, és ezt kifogástalan német minőséggel és a legnagyobb pontossággal teszi. Tehát, akár a merész egyéni, extravagáns, akár a minimalista, ízlést részesíti előnyben, akár egy kicsit mindkettőt, a KESKIN Tuning felnijei közt megtalálja az önnek valót.

Webáruházunkban Európa legkiválóbb gyártóinak legkiválóbb könnyűfém felniket kínáljuk. A KESKIN tuning könnyűfém keréktárcsák autójához legjobban illeszkedő típusának kiválasztásához válassza ki a kerékméretet, vagy szűrje meg a jármű márkája és modellje szerint.