Barion Pixel
     
AZ ÖN KOSARÁBAN 0 TERMÉK VAN
ATS

ATS

ATS

Szűrés 

Ár alapján

-
-
Leírás

Jelenleg alufelni webshopunk teljes kínálatát lapozhatod. A baloldali menüsorban tovább tudsz szűrni a felni kereső találatok között alufelni gyártó, méret és szín alapján is. Ha megtetszik egy alufelni, kattints rá, majd a termékoldalon megtalálod milyen méret és szín kombinációkban létezik. A várható szállítási idő hozzávetőlegesen jelzi, rendelés esetén mikorra kaphatod meg a termékeket. Ha a készlet jelző 4-nél kevesebb darab alufelnit mutat, vagy nem látsz darabszámot, kérlek érdeklődj Messengeren/e-mailen rendelés előbb a várható beérkezés pontosítása érdekében. Nem minden alufelni beszállítótól kapunk pontos élő készlet információt, így előre egyeztetve elkerülhető akár egy felesleges tranzakció is.


A teljesítmény alakítja az ATS identitását. A márka több mint 50 éve bizonyítja, hogy az esztétikailag kifinomult dizájn, valamint a legmagasabb minőségi és biztonsági szabványok egyesülnek. Egyedülálló kerékmodelljeik a legkorszerűbb vezetési élményt garantálják a legmagasabb műszaki színvonalon-az erő és a súly kompromisszumok nélkül. Minden autóbarát, aki értékeli a dizájnt és a kényelmes dinamikát, profitál ebből.

Az ATS-t 1969-ben alapították, amely a Porsche , a VW és a Mercedes-Benz autók könnyű kerekeire specializálódott . Az ATS gyártotta a Penta kereket, amelyet a Mercedes AMG tuningcég 1979 -től az 1980-as évekig használt.

Az ATS a 80-as években a Formula1-ben is részt vett.

Ide kattintva 3D konfigurátor segítségével megnézheti az ATS felnijeit az ön autójára szerelve!

Update cookies preferences