Barion Pixel
     
AZ ÖN KOSARÁBAN 0 TERMÉK VAN
BBS

BBS

BBS

Szűrés 

Ár alapján

-
-
Leírás

Jelenleg alufelni webshopunk teljes kínálatát lapozhatod. A baloldali menüsorban tovább tudsz szűrni a felni kereső találatok között alufelni gyártó, méret és szín alapján is. Ha megtetszik egy alufelni, kattints rá, majd a termékoldalon megtalálod milyen méret és szín kombinációkban létezik. A várható szállítási idő hozzávetőlegesen jelzi, rendelés esetén mikorra kaphatod meg a termékeket. Ha a készlet jelző 4-nél kevesebb darab alufelnit mutat, vagy nem látsz darabszámot, kérlek érdeklődj Messengeren/e-mailen rendelés előbb a várható beérkezés pontosítása érdekében. Nem minden alufelni beszállítótól kapunk pontos élő készlet információt, így előre egyeztetve elkerülhető akár egy felesleges tranzakció is.


A BBS a globális alufelni piac egyik ikonikus brandje. A német gyökerekkel rendelkező cég 1970-ben alakult, és azóta is a prémium kategóriájú, teljesítményorientált alufelnik gyártására koncentrál.

Főbb jellemzők:

Kiváló Minőség: A BBS mindig is az anyagminőségre és a precíz gyártási folyamatokra helyezte a hangsúlyt. Az általuk használt alumínium ötvözetek és az innovatív gyártási eljárások kombinációja eredményezi a könnyű, de ugyanakkor rendkívül erős felniket.

Sportos Design: A BBS felni designjai az autósport ihlette formákkal és stílusjegyekkel rendelkeznek. Az évtizedek során számtalan autógyártó és versenyteam választotta a BBS felniket, nem csak a design, hanem a teljesítmény miatt is.

Innováció: A BBS mindig az iparág élvonalában haladt, legyen szó a felni tervezéséről, gyártási technológiájáról vagy a felhasznált anyagokról. A cég számos szabadalommal rendelkezik, amelyek biztosítják a felnik kiválóságát.

Versenyből Származó Tapasztalat: A BBS az autósportban szerzett tapasztalatait is felhasználja a felnik fejlesztésénél. Számos versenyautó, beleértve a Formula-1-es járműveket is, BBS felnikkel szereltek fel, bizonyítva a márkának az autóversenyzésben betöltött fontos szerepét.

Összefoglalva, a BBS alufelnik a precizitás, az innováció és a teljesítmény képviselői. Amikor BBS felnit választunk, nem csak a gyönyörű megjelenést és a kiváló minőséget kapjuk meg, hanem egy darab autósport történelmet is.

Update cookies preferences