Barion Pixel
   
AZ ÖN KOSARÁBAN 0 TERMÉK VAN

Garancia és ÁSZF

Általános feltételek

AH PROJECTS Kft.

Székhely: 9012 Győr, Forráskút utca 54. (NEM ÜZLET!)
Adószám:25293012-2-08
E-mail: info@ah-wheels.hu

A Vevő:

Az Ah-Wheels.hu áruházban azok a kedves Ügyfeleink vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatunkat.

 1. Megrendelés

A www.ah-wheels.hu áruházban a vásárlás interneten a webshopon keresztül lehetséges. Az áruházban látható termékeink ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót (ÁFA) tartalmazza.

A www.ah-wheels.hu áruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. Az áruházban történő vásárlás egyúttal az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát. A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

A rendelés leadása után az áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteivel. A megrendelés e-mail visszaigazolás után lép érvénybe!

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a vásárló a rendeléshez szükséges adatokat maradéktalanul megadja. Ennek elmulasztásából eredő károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért az Eladó nem vállal felelősséget.

 1. Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő előre utalással és Barion vagy Stripe bankkártyás fizetéssel fizetheti. 

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!
 

Barion-card-payment-mark-2017-400px.png


Fizetéshez használhatod:

 • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
 • Visa vagy Electron bankkártyádat
 • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz

Első a biztonság

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

 1. Házhozszállítás és az áru átvétele

A megrendelt termékeket belföldön a fizetés beérkezésétől számítva 3-10 munkanapon belül házhoz szállítjuk.

A házhoz szállítás díjai:

INGYENES 25.000Ft kosárérték felett.

Magyar Posta szállítás:

Vásárlói kérésre a szállítás kérhető Magyar Postával. Ez esetben a szállítás a meghatározott összeg felett sem ingyenes, továbbá csomagátadási és kezelési költséget számolunk fel, mely bruttó 5.000Ft
Magyar Posta szállítási díjak:
Keréknyomás szenzor, alufelni kiegészítők: 1.990Ft/csomag +5.000Ft tehát összesen 6.990Ft
Futómű alkatrészek, leömlők: 2.990Ft/csomag +5.000Ft tehát összesen 7.990Ft
Alufelnik: 5.990Ft/2db, tehát 4db alufelni 2x5.990Ft+5.000Ft, tehát összesen 16.980Ft

Az adásvétel teljesítését, áru átvételekor a számla vagy szállítólevél aláírásával igazolja. Amennyiben a megrendelő a kiszállított árut nem veszi át, a szállítási költséget minden esetben ki kell fizetni a megrendelőnek. Kivételt képez ez alól,  ha az áru nem megegyező a webáruházban leadott termékkel, vagy ha a terméknek hibája van.

Terméket külföldre kizárólag előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén tudunk szállítani. A szállítás díja egyedileg kerül kalkulálásra.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a termékeket tételesen ellenőrizni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A kiszállítást megelőzően az AH-Wheels.hu munkatársai, vagy a futárszolgálat értesítést küld a vevőnek a kézbesítés várható időpontjáról. Az AH WHEELS Kft a kiszállítást végző futárszolgálatot nem kötelezheti sem a kézbesítés előtti telefonálásra, sem egyéb felmerülő igények teljesítésére.

A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a jelzett időszakban az áru átvételét biztosítsa, vagy a rendelés kiszállítását megelőzően legalább 24 órával visszajelezze, ha a szállítás időpontja nem megfelelő számára. A szállítási határidő készleten levő termékeinkből 2-5 munkanap, beszállítói raktárkészletről érkező termékek esetében 5-10 munkanap közötti. Amennyiben megrendelés teljesítése ezt túllépné, e-mailben értesítést küldünk a megrendelőnek.

 1. A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított 14 napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a www.ah-wheels.hu áruház köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli. Az Ah-Wheels.hu kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. Használt terméket semmilyen körülmények között nem veszünk vissza. Pl. a már felgumizott alufelni használtnak minősül. Az 1AV WHEELS, 79WHEELS, AXE WHEELS, CFORGED, FORZZA WHEELS, IW AUTOMOTIVE WHEELS, LENSO WHEELS, VEEMANN WHEELS és WRATH WHEELS gyártók úgynevezett BLANK (osztókör nélküli) alufelniket gyártanak. Az alufelnik a megrendelő igényei szerinti osztókörre kerülnek megmunkálásra, mely egyedi megrendelésnek minősül és az elállási jog ezen márkák termékeire nem érvényes!

 1. Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

A termékek kézbesítésekor a vásárló köteles minden termékek ellenőrizni, amennyiben sérülést észlel, azt a futárnak jelezni és a megfelelő dokumetációt, jegyzőkönyvet kitölteni. Amennyiben esetlegesen az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt kizárólag a futárszolgálati jegyzőkönyv meglétekor tudjuk cserélni!  Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak. 

Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal. Az ettől eltérő garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, illetve a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

A garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az alufelnit átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Az alufelnik futását felgumizás előtt centrírozón ellenőrizni szükséges. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. Külső behatás, úthiba által okozott deformáció nem tartozik a garanciális körbe. Ez esetben kérjük hívjon rendőrt, fotókkal dokumentálja a hibát és az úthibát, majd forduljon kártérítésért az út kezelőjéhez. Szélsőséges út és használati körülmények esetében az Ah-Wheels.hu fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.

Kiegészítő garancia fényezésre: amennyiben megvásárlásra kerül, úgy az alap garanciaidőn túl a vásárlásnak megfelelően +1 vagy +2 évig érvényes az alufelni fényezésére a garancia.

 1. A garanciális igény nem érvényesíthető

– helytelen tárolás miatti hibákra,
– a jármű vagy tartozékainak hibája által okozott hibákra,
– a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,
– nem a rendeltetés szerinti célra használt alufelnik meghibásodására,
– baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
– versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.

 

 1. Személyes adatok

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Az Ah-Wheels.hu a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. A futárszolgáltat az Ah-Wheels.hu által átadott adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Online Pénztárca

Az Online Pénztárcába jóváírt kuponokat a Vásárló az adott rendelés teljesítése után, mindig csak a következő vásárlások során használhatja fel, mint egy utólagosan kapott kedvezményt. A Vásárló a következő vásárláskor kizárólag a korábbi fiókadataival belépve (e-mail cím, titkos kód) 10.000 Forintonként 500 Ft értékű kupont válthat be.

Az ONLINE GROUP Szolgáltató Korlátolt Felelőségű Társaság jogosult bármikor korlátozni A kuponok felhasználását, illetve a maximálisan összegyűjthető kuponok összeghatárát. Az ONLINE GROUP Szolgáltató Korlátolt Felelőségű Társaságnak jogában áll a már összegyűjtött kuponokat bármikor csökkenteni vagy megszüntetni, amiről az aktív felhasználók számára előzetes értesítést küld, amelyben tájékoztatást nyújt a csökkentésig vagy megszüntetésig gyűjtött, de még fel nem használt kuponok tekintetében.

A kuponok érvényességig az aktív partnereinknél felhasználhatók. Partnereink mindenkori elérhetősége a https://www.onlinepenztarca.hu oldalon megtekinthető.

A beváltás feltételei:

A kupon értékhatártól függetlenül felhasználható (10.000 Ft feletti végösszegű megrendelésekre).

A kupon készpénzre nem váltható át.

A kupon más kedvezménnyel, egyedi árral össze nem vonható.

A Vásárló megrendeléskor köteles jelezni a beváltási szándékát, más esetben a kupont sajnos nem tudjuk elfogadni. (Amennyiben online rendel, ezt a lehetőséget a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani.)

Termék cseréje esetén az onlinePénztárcával való fizetés kizárólag a különbözetre vehető igénybe.

Az onlinePénztárcából való fizetés csak azon felhasználó számára lehetséges, aki aktív fiókkal rendelkezik az onlinePénztárcában.

 

Célunk az, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásainkkal és ismét minket válasszon!

AH-Projects Kft.

Adatbiztonság

Az adatkezelési tájékoztató célja

Az Ön által megadott adatokat  a AH PROJECTS Kft. (székhely: 9012 Győr, Forráskút u. 54., cégjegyzékszám: 08-09-027230, nyilvántartó hatóság: Győri Törvényszék Cégbírósága, adószám: 25293012-2-08)  kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az AH PROJECTS Kft.-től (továbbiakban szolgáltató) kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni.

Jelen Szabályzat célja, hogy a szolgáltató által nyújtott szolgáltatások minden területen, minden egyén számára biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadság jogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák személyes adatainak gép feldolgozása során.

Az adatkezelő adatai

A szolgáltató neve: AH PROJECTS Kft.

A szolgáltató székhelye: 9012 Győr, Forráskút u. 54.

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@ah-wheels.hu

A szolgáltató cégjegyzékszáma: 08-09-027230

A szolgáltató adószáma: 25293012-2-08

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Győri Törvényszék Cégbírósága

A szolgáltató telefonszáma: +36 70 283-6090

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató adatai:

Webhold Internet Bt.

2072 Zsámbék, Csap u. 786/7 hrsz.

info@webhold.hu

A kezelt személyes adatok köre:

A regisztráció során a Felhasználónak meg kell adnia a következő személyes adatokat:

– név

– saját e-mail cím

– jelszó

– számlázási cím (számlázási név, irányítószám, település, közterület neve és típusa, házszám)

– szállítási cím (szállítási név, irányítószám, település, közterület neve és típusa, házszám)

– telefonszám

A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagokat ún.sütit (cookie) helyez el. A süti célja, hogy a látogatók zökkenőmentesen és maradéktalanul böngészhessék a www.ah-wheels.hu weboldalt, használhassák annak funkcióit és az ott elérhető szolgáltatásokat. Az ilyen típusú sütik érvényességi ideje a munkamenet befejezéséig tart, a böngésző bezárásával ezek a sütik törlődnek a számítógépről, illetve a böngészéshez használt egyéb eszközökről.

Az adatkezelés célja, módja, jogalapja

Az AH PROJECTS Kft. tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson, illetve törvényi felhatalmazáson alapulnak. Az önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelések esetében az érintettek e hozzájárulásukat az adatkezelés bármely szakaszában visszavonhatják.

Bizonyos esetekben a megadott adatok körének kezelését, tárolását, továbbítását jogszabályok teszik lehetővé, melyről külön értesítjük ügyfeleinket.

Felhívjuk az AH PROJECTS Kft részére adatközlők figyelmét, hogy amennyiben nem saját személyes adataikat adják meg, az adatközlő kötelessége az érintett hozzájárulásának beszerzése.

Az adatkezelés elvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal pl:

* 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információs szabadságról

* Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27) – természetes személyeknek és adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet GDPR)

Adattovábbítás, adatfeldolgozás, az adatokat megismerők köre

Az adatokat elsődlegesen a Szolgáltató illetve a Szolgáltató belső munkatársai jogosultak megismerni, azonban ezeket nem teszik közzé, harmadik személy részére nem adják át. Az alapul fekvő informatikai rendszer üzemeltetése, megrendelések teljesítése, az elszámolás rendezési körében a Szolgáltató adatfeldolgozót (rendszer üzembetartó, fuvarozó vállalat, könyvelő) vehet igénybe. A Szolgáltató az ilyen külső szereplők adatkezelési gyakorlatáért nem felelős.

Adatfeldolgozók megnevezése:

DPD Hungária Kft., 1158 Budapest, Késmárk utca 14. B. ép.  (futárszolgálati tevékenység)

Felhasználói jogok és jogérvényesítésének lehetőségei

1. A Felhasználó bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Szolgáltató által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor módosíthatja azokat az ÁSZF-ben meghatározott módon. A Felhasználó kérheti adatai törlését az Szolgáltató adataiban megtalálható elérhetőségeken.

2. A Felhasználó kérésére a Szolgáltató tájékoztatást ad a rá vonatkozó általa kezelt adatokról. A Szolgáltató  a kérelem benyújtásától 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.

3. Az érintett a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja:

AH PROJECTS Kft

9012 Győr, Forráskút u. 54.

e-mail: info@ah-wheels.hu

4. A Felhasználó bármikor kérheti rögzített adatainak módosítását, törlését. A törlés nem vonatkozik a jogszabály alapján szükséges adatkezelésre (Számviteli szabályozás), azokat a Szolgáltató a szükséges ideig megőrzi.

5. A Felhasználó az Infotv.,valamint a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) fordulhat az adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén.

6. Amennyiben a Felhasználó szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg vagy a Weboldal használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató jogosult a Felhasználóval szembeni kártérítés érvényesítésére. A Szolgáltató ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

e-mail címek felhasználása

 1. A Szolgáltató kiemelt figyelmet fordít az általa kezelt elektronikus levélcímek felhasználásnak jogszerűségére, így azokat csak az alábbiakban meghatározott módon használja fel (tájékoztató vagy reklám) e-mail küldésére.
 2. Az e-mail-címek kezelése elsősorban a Felhasználó azonosítását, a megrendelések teljesítése, szolgáltatások igénybe vétele során a kapcsolattartást szolgálja, így elsősorban ennek érdekében kerül sor e-mail küldésére.
 3. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások vagy az ÁSZF változása esetén a változásokra vonatkozó, valamint a Szolgáltató egyéb hasonló szolgáltatásaira vonatkozó tájékoztatást a Szolgáltató bizonyos esetekben elektronikus formában, e-mailben juttatja el az érintettek részére. Az ilyen „értesítési listáról” nem lehet leiratkozni, ezen értesítéseket azonban a Szolgáltató nem használja reklámozási célra.
 4. A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél) tartalmazó leveleket a Szolgáltató csak a Felhasználó kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld. A Felhasználó bármikor leiratkozhat a hírlevélről, a hírlevél alján elhelyezett link segítségével.

Egyéb rendelkezések

Szolgáltató rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatóak össze a felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal .Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a Szolgáltató az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről a felhasználót tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa. Szolgáltató kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ez irányú kötelezettségeinek teljesítésére. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Szabályzatot a Felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a Felhasználó a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított Szabályzatban foglaltakat.

Az adatkezelési tájékoztató célja

Az Ön által megadott adatokat  a AH PROJECTS Kft. (székhely: 9012 Győr, Forráskút u. 54., cégjegyzékszám: 08-09-027230, nyilvántartó hatóság: Győri Törvényszék Cégbírósága, adószám: 25293012-2-08)  kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az AH PROJECTS Kft.-től (továbbiakban szolgáltató) kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni.

Jelen Szabályzat célja, hogy a szolgáltató által nyújtott szolgáltatások minden területen, minden egyén számára biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadság jogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák személyes adatainak gép feldolgozása során.

Az adatkezelő adatai

A szolgáltató neve: AH PROJECTS Kft.

A szolgáltató székhelye: 9012 Győr, Forráskút u. 54.

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@ah-wheels.hu

A szolgáltató cégjegyzékszáma: 08-09-027230

A szolgáltató adószáma: 25293012-2-08

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Győri Törvényszék Cégbírósága

A szolgáltató telefonszáma: +36 70 283-6090

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató adatai:

Webhold Internet Bt.

2072 Zsámbék, Csap u. 786/7 hrsz.

info@webhold.hu

A kezelt személyes adatok köre:

A regisztráció során a Felhasználónak meg kell adnia a következő személyes adatokat:

– név

– saját e-mail cím

– jelszó

– számlázási cím (számlázási név, irányítószám, település, közterület neve és típusa, házszám)

– szállítási cím (szállítási név, irányítószám, település, közterület neve és típusa, házszám)

– telefonszám

A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagokat ún.sütit (cookie) helyez el. A süti célja, hogy a látogatók zökkenőmentesen és maradéktalanul böngészhessék a www.ah-wheels.hu weboldalt, használhassák annak funkcióit és az ott elérhető szolgáltatásokat. Az ilyen típusú sütik érvényességi ideje a munkamenet befejezéséig tart, a böngésző bezárásával ezek a sütik törlődnek a számítógépről, illetve a böngészéshez használt egyéb eszközökről.

Az adatkezelés célja, módja, jogalapja

Az AH PROJECTS Kft. tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson, illetve törvényi felhatalmazáson alapulnak. Az önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelések esetében az érintettek e hozzájárulásukat az adatkezelés bármely szakaszában visszavonhatják.

Bizonyos esetekben a megadott adatok körének kezelését, tárolását, továbbítását jogszabályok teszik lehetővé, melyről külön értesítjük ügyfeleinket.

Felhívjuk az AH PROJECTS Kft részére adatközlők figyelmét, hogy amennyiben nem saját személyes adataikat adják meg, az adatközlő kötelessége az érintett hozzájárulásának beszerzése.

Az adatkezelés elvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal pl:

* 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információs szabadságról

* Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27) – természetes személyeknek és adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet GDPR)

Adattovábbítás, adatfeldolgozás, az adatokat megismerők köre

Az adatokat elsődlegesen a Szolgáltató illetve a Szolgáltató belső munkatársai jogosultak megismerni, azonban ezeket nem teszik közzé, harmadik személy részére nem adják át. Az alapul fekvő informatikai rendszer üzemeltetése, megrendelések teljesítése, az elszámolás rendezési körében a Szolgáltató adatfeldolgozót (rendszer üzembetartó, fuvarozó vállalat, könyvelő) vehet igénybe. A Szolgáltató az ilyen külső szereplők adatkezelési gyakorlatáért nem felelős.

Adatfeldolgozók megnevezése:

DPD Hungária Kft., 1158 Budapest, Késmárk utca 14. B. ép.  (futárszolgálati tevékenység)

Felhasználói jogok és jogérvényesítésének lehetőségei

1. A Felhasználó bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Szolgáltató által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor módosíthatja azokat az ÁSZF-ben meghatározott módon. A Felhasználó kérheti adatai törlését az Szolgáltató adataiban megtalálható elérhetőségeken.

2. A Felhasználó kérésére a Szolgáltató tájékoztatást ad a rá vonatkozó általa kezelt adatokról. A Szolgáltató  a kérelem benyújtásától 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.

3. Az érintett a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja:

AH PROJECTS Kft

9012 Győr, Forráskút u. 54.

e-mail: info@ah-wheels.hu

4. A Felhasználó bármikor kérheti rögzített adatainak módosítását, törlését. A törlés nem vonatkozik a jogszabály alapján szükséges adatkezelésre (Számviteli szabályozás), azokat a Szolgáltató a szükséges ideig megőrzi.

5. A Felhasználó az Infotv.,valamint a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) fordulhat az adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén.

6. Amennyiben a Felhasználó szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg vagy a Weboldal használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató jogosult a Felhasználóval szembeni kártérítés érvényesítésére. A Szolgáltató ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

e-mail címek felhasználása

 1. A Szolgáltató kiemelt figyelmet fordít az általa kezelt elektronikus levélcímek felhasználásnak jogszerűségére, így azokat csak az alábbiakban meghatározott módon használja fel (tájékoztató vagy reklám) e-mail küldésére.
 2. Az e-mail-címek kezelése elsősorban a Felhasználó azonosítását, a megrendelések teljesítése, szolgáltatások igénybe vétele során a kapcsolattartást szolgálja, így elsősorban ennek érdekében kerül sor e-mail küldésére.
 3. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások vagy az ÁSZF változása esetén a változásokra vonatkozó, valamint a Szolgáltató egyéb hasonló szolgáltatásaira vonatkozó tájékoztatást a Szolgáltató bizonyos esetekben elektronikus formában, e-mailben juttatja el az érintettek részére. Az ilyen „értesítési listáról” nem lehet leiratkozni, ezen értesítéseket azonban a Szolgáltató nem használja reklámozási célra.
 4. A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél) tartalmazó leveleket a Szolgáltató csak a Felhasználó kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld. A Felhasználó bármikor leiratkozhat a hírlevélről, a hírlevél alján elhelyezett link segítségével.

Egyéb rendelkezések

Szolgáltató rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatóak össze a felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal .Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a Szolgáltató az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről a felhasználót tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa. Szolgáltató kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ez irányú kötelezettségeinek teljesítésére. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Szabályzatot a Felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a Felhasználó a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított Szabályzatban foglaltakat.

Update cookies preferences