Lowtec Magyarország!

30 év tapasztalat a futómű tuning technikában!

 

Termékeink között a német Lowtec GmbH. futómű fejlesztő és gyártó cég termékeit találod meg. A kínálatban szerepelnek ültető rugók, fix sport futóművek és állítható magasságú futóművek egyaránt. A rendkívül széles és minőségi termékek választéka biztosítja, hogy megtaláld az autódhoz és a hozzád legjobban illő futóművet!

Lowtec Magyarország

Termékeink nagy odafigyelés mellett, magas minőségben készülnek, speciálisan az adott autótípushoz fejlesztve. A Lowtec GmbH. mérnökeinek tudása és tapasztalata garantálja az autód nagyszerű megjelenése mellett a legkifinomultabb beállítási lehetőségeket a legnagyobb vezetési élmény elérése érdekében. Az állítható futóművek sokszínűségének köszönhetően nem csupán a jármű hasmagasságát tudod állítani. Vásárláskor választhatsz a rendelkezésre álló többféle keménységű rugó közül. Mindezek mellett a HiLow 4 széria lengéscsillapítóinak keménysége 31 fokozatban állítható. Ezáltal maximálisan a vezetési stílusodhoz és igényeidhez alakíthatod a futómű csillapítását.

Lowtec Magyarország

Minden nap használod az autódat, de szeretsz hétvégente a pályanapokon is bizonyítani? Kínálatunkban minden vezetési helyzethez megtalálod a megfelelő terméket. A kifejezetten pályanapokon és rallykon használt versenyautók számára egyedi összeállítást is tudunk biztosítani az igényeknek megfelelően!

Lowtec Magyarország – by AH WHEELS

 

admin