Így válassz alufelnit

Alufelni kereső használata


 

Alufelni kereső az AH WHEELS felni webáruház oldalán!

Az új webshop készítésekor az egyik kiemelt célunk az volt, hogy a leginkább megkönnyítsük a vásárlók tájékozódását. A következőkben bemutatjuk, milyen egyszerűen is tudsz felnit keresni az oldalunkon.

Amint megérkeztél az online alufelni boltunk főoldalára, a menüsor alatt megtalálod az autótípus szerinti keresőnket. Ezt a következőképp kell használnod.

 

Alufelni kereső autótípus szerint:

alufelni_kereso_autotipus szerint

 

Ez a legegyszerűbb, leggyorsabb módszer webshopunkban a felni keresésre. Először válaszd ki az autód márkáját, majd évjáratát, típusát és végül a keresett átmérőt (ezt akár üresen is hagyhatod). Majd kattints a piros Keresés gombra és voilá, már válogathatsz is a gyönyörűbbnél gyönyörűbb alufelnik között.

Ha túl nagynak ítéled a kínálatot, a találati lista betöltése után, kicsit lejjebb görgetve a bal oldali menüsorban tovább tudsz szűrni alufelni gyártó, alufelni méretek és szín alapján is. Az autódhoz megfelelő alufelni találatok felett láthatod, milyen méretű gyári felnikkel szerelték az autódat a kiválasztott átmérőben.

Ha esetleg a fenti információk birtokában is bizonytalan vagy a felni választásban, kérlek írj üzenetet Messengeren vagy e-mailen. 

Rendelés feladása után minden esetben ellenőrizzük, hogy valóban megfelelő alufelnit választottál-e autódra. Ha esetleg nagy, többdugattyús féknyereggel szerelt az autód, vagy gyáritól eltérő futóművel, ezt mindenképp jelezd kérlek a megrendelés után! A legjobb tudásunk szerint optimalizáltuk az alufelni keresőt, azonban mindig előfordulhatnak egyedi esetek, ezért mindig manuálisan ellenőrizzük, hogy a megfelelő találatot adta-e ki a kereső.

 

Alufelni kereső méret szerint:

 

alufelni_kereso_meret szerint

Szakértő vagy Te is és konkrétan tudod, milyen széles felnit szeretnél az autód alá? Amennyiben konkrét alufelni méretet keresel, úgy görgess kicsit lejjebb a főoldalon, majd meg tudod adni a kívánt felni szélességét, átmérőjét, osztókörét, a keresett ET szám tartományt, továbbá az alufelni gyártóját is. Ha ezzel a keresési módszerrel találtad meg álmaid alufelnijét, a termékoldalon is lehetőséged van ellenőrizni, megfelelő-e az autódhoz a kiszemelt alufelni. A legtöbb weboldalon a méret szerinti alufelni keresés az alapértelmezett, azonban a laikusok számára ez akár nehézséget is tud okozni. Nyilván nem elvárható mindenkitől, hogy tudja az autójához való alufelnik méreteit :)

 

Felni kereső menüből:

Az “Alufelnik” menüpontra kattintva, majd az “Összes” almenüre kattintva is lehetőséged van alufelniket keresni. Ez esetben listázásra kerül az összes elérhető felni, melyek közül szintén a szűrő lehetőségek segítségével tudod szűkíteni az alufelni kereső találatait.

Szintén az "Alufelni" menüpontra kattintva kiválaszthatod az “Autómárkák” almenüt is, mely átirányít a manuális autótípus szerinti kereső oldalra.