45.000Ft kedvezmény! AXE WHEELS és LOWTEC együttrendelési kedvezmény!

AXE WHEELS és LOWTEC együttrendelési akció!

silde2

2017.04.10-től 2017.04.30. 23.59-ig 45.000Ft kedvezmény jár Neked, ha az autódhoz nem csak az új felnit, hanem a futóművet is tőlünk szerzed be!  Az akció keretén belül ha bármely AXE WHEELS és 1AV WHEELS garnitúra mellé választasz a LOWTEC webshopban található állítható futóművek vagy ültető rugók közül, akkor a teljes végösszegből jóváírunk számodra 45.000Ft kedvezményt. Sőt, mindez mellé még ingyen szállítjuk az akció keretén belül vásárolt termékeket!

A kedvezmény érvényesítéséhez a www.ah-wheels.hu webshopban válaszd ki a kívánt AXE WHEELS vagy 1AV felniket, rakd a kosárba, majd a vásárlás befejezésekor a választott LOWTEC állítható futómű vagy ültető rugó cikkszámát írd bele a megjegyzésbe. Az akció nem vonatkozik a GMP Italia és a replika alufelnikre. 

calltoaction_0000_Csoport-1-másolatcalltoaction_0001_Csoport-1

Az alufelnik és a futóművek a gyártótól érkeznek, a várható szállítási idő 2-2.5 héten belül történik a vevőhöz. A megrendelés és a kedvezmény érvényesítéséhez minden esetben a kedvezményes vételár 30%-át előre kell utalni cégünk bankszámlájára.

Az alufelnikkel kapcsolatos méret, szín és készlet kérdésekkel kapcsolatban érdeklődjetek az info@ah-wheels.hu e-mail címen vagy a kapcsolati űrlapon keresztül! 

Őszi AXE WHEELS akció!!!

15% kedvezményt adunk az AXE WHEELS alufelnikből 2016.10.31-ig! Használd a webshopban a “seasonend” kupon kódot!

Részletek:
Az akció kizárólag az AXE WHEELS alufelnikre vonatkozik. A webshopban történő rendeléskor az alufelnik árából a kupon használatával lejön 15% kedvezmény. A kupon 2016.10.31-ig érvényes, egyszeri vásárlásra jogosít. A szállítás árára nem érvényes a kedvezmény. A raktáron lévő alufelnik kiszállítása 3-5 munkapon belül történik. Ha a rendelt garnitúra nincs raktáron, telefonon értesítjük a vásárlót a várható szállítási időről.

AH WHEELS

akcioslide