GMP Italia Katana

A GMP Italia-nál a korszerű technológia biztosítja az alufelni gyártás művészetének sikerét. A termelési folyamatok iparosítása nem csak azt tette lehetővé az olasz cég számára, hogy a kerekeket rendszeresen és sikeresen alkothassák meg, hanem hatékony termelést és magas hozamot is biztosított a vállalatnak.

Az anyagok feldolgozása az, ami a projekteket kézzelfoghatóvá teszi és meghatározza a formák alapját. A vállalat magja az öntöde, amely az alumínium kerekek gyártásának vezető olaszországi központját is jelenti.

A GMP Italia Katana fő jellemzője, hogy a változó szintek kifinomult kölcsönhatásban vannak egymással. A fényes és a sötét felületek váltakozása teszi ezt a típust erőssé és dinamikussá. A Katana olyan designnal rendelkezik, amely kiválóan illeszkedik az „agresszív” stílushoz, ezzel is erősítve a német gyártású autók jellegzetességét.

A GMP Italia gyártási folyamataiban az egyes fázisokban alkalmazott kézműipar változatlan maradt, azonban ezeket a leghatékonyabb gyártási technológiákkal kombinálva elérték, hogy nagy mennyiségű, egyedülálló jellegű és egyedi tervezésű termékek gyártása válhasson lehetségessé.

“Egyszerűen tökéletes.”

 

A GMP Italia alufelnik, így a Katana is TÜV engedéllyel rendelkezik, ami nagy előnyt jelent, hiszen ezáltal a vásárlók minden aggodalma elfeledtethető azzal kapcsolatban, hogy a gyáritól eltérő méretek miatt esetleg problémák merülhetnének fel a műszaki vizsga során.

http://ah-wheels.hu/termek/gmp-italia-katana-18-19-20-alufelnik/

GMP Italia Enigma

A GMP Italia-nál a terméktervezés során racionalizálják a „létezés” érzését. Ennek elérése érdekében a mérnöki részleg a világ legjobb technológiáit alkalmazza. Mindezt nem csak a termék tökéletes matematikai koncepciója garantálja, hanem a gyakorlatban megvalósított produktum tartóssága is.

A termelés során példaértékűen formálják az anyagokat, hogy a vitathatatlan olasz minőséget biztosítsák.

A GMP Italia gyártói számára nem volt könnyű feladat harmonizálni azt a sok görbét, amely az Enigma különlegesen kifinomult designját jellemzi.
A GMP Italia Enigma esztétikája olyan, mintha az erővonalak a komplex tervezésen keresztül versenyeznének egymással. Az Enigma kialakítása során a tervezők figyeltek arra, hogy kihasználva minden egyes centiméternyi anyagot, optimalizálják azokat az üres helyeket, amelyek az általános egyensúly részét képezik.

A GMP Italia által alkalmazott szakemberek állandó képzéseken vesznek részt, egyetlen célt szem előtt tartva; amely nem más, mint a folyamatos fejlődés. A nemzetköziesedés és a globális piacokon való jelenlét elsőrangú értékesítést biztosít a vállalat számára a gyors elérhetőségnek köszönhetően.

GMP Italia – 2 szóval élve: egyszerűen tökéletes.

http://ah-wheels.hu/termek/gmp-italia-enigma-18-19-20-21-alufelnik/

GMP Italia Reven

Egyszerűen tökéletes kerék. Mint ahogy az megszokott Olaszországban.

A GMP Italia öntödéjében a kompetencia és a technológia tökéletes keverékét alkotják meg.

A GMP Italia alufelnik bevonata nem egyszerűen csak azt foglalja magában, hogy egy remek formát hoznak létre, amelyet lefednek egy bizonyos színnel. Díszítő illat, a legkiválóbb technológia és kifogástalan ízlés egyvelege alkotja a tipikus olasz precizitást.

„Egy tökéletes kerék szakértelemmel van bevonva!”

A GMP Italia-nál olyan fényt adnak az elkészült mechanikai szerkezethez, amely érzéki karaktert biztosít a felniknek, így fokozzák azok stilisztikai lényegét.

A cég hagyományos tervezési filozófiájából ihletett GMP Italia Reven sportos és elegáns megjelenése minden részletében teljes mértékben megfelel az összes BMW-rajongó igényeinek.

Ez a modell eredeti gyártmányú, az első üzem műszaki előírásainak megfelelően tervezve készült, hogy a lehető legjobb eredményeket biztosítsa az autó összeszerelése során.

A GMP Italia alufelnik mindegyikéhez hasonlóan a Revennél is elmondható, hogy a TÜV engedély a remek megjelenés mellett hab a tortán, hiszen ezáltal minden kellemetlenség elkerülhető, amely a gyáritól eltérő méretekből adódhatna.

GMP Italia Reven BMW 17″ 18″ 19″ 20″ alufelni

 

GMP Italia Targa

A GMP Italia gyártói úgy gondolják, ha egy ragyogó sugallatból nem válik termék, akkor az csak egy jó ötlet marad. Így a tervezők és a mérnökök közötti viták, megbeszélések olyan tapasztalatokká válnak, melyek maximális fejlődést idéznek elő.

A GMP Italia mérnöki részlege a cél elérése érdekében olyan gépekkel dolgozik, amelyek a világ csúcstechnológiáját képviselik. Így alkották meg a GMP Italia Targa alufelniket is, amelyek minden olyan Porsche rajongó számára tökéletes választásnak bizonyulnak, akik autóikat testreszabott külsővel szeretnék látni. Stílus és presztízs kompromisszumok nélkül – ezek a Targa legjobb tulajdonságai.

Az extra megjelenés mellett a GMP Italia alufelnik biztosítják a vásárlók teljes nyugalmát is, hiszen mindegyikük TÜV papírral rendelkezik, így még akkor sem okoznak problémát, ha a gyárilag megadott méretekről eltérő kerék nyeri el valakinek a szívét.

GMP Italia Targa 20″ 21″ alufelnik

GMP Italia Arcan

Technológia és tökéletes formák, évek tapasztalatával ötvözve. A GMP Italia-nál azt az elvet vallják, hogy ha egy ragyogó sugallatból nem válik termék, akkor csak egy jó ötlet marad. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetnek a mérnöki pontossággal megtervezett modellek csúcstechnológiájú kivitelezésére is.

A GMP Italia Arcan a modern és vonzó dizájnnak köszönhetően remek megjelenést biztosít és tökéletesen illeszkedik a jelenleg forgalomban lévő autók sorához.

A GMP Italia Arcan ideális választás azok számára, akik úgy akarnak kiemelkedni a tömegből, hogy elkerülik a túlzásba esés hibáját.

A gyönyörű küllem azonban nem az egyetlen érv, ami a GMP Italia alufelnik mellett szól, hiszen valamennyi modell TÜV engedéllyel rendelkezik, amely által elkerülhető minden olyan procedúra és kellemetlenség, amely abból adódna, hogy a választott alufelni eltér a gyárilag autónkhoz megadott méretektől.

GMP Italia – Egyszerűen tökéletes.

GMP Italia Arcan 18″ 19″ alufelnik

GMP Italia Stellar

A GMP Italia alufelniket elsőosztályú nyersanyagok felhasználásával gyártják. Minden terméket a hagyományos olaszországi minőséghez hűen készítenek el. A GMP Italia alufelnik abból az országból származnak, amely világszerte csodákat alkotott és olyan irányzatokat tárt fel, melyek évtizedek óta a globális ipar fő inspirációs forrásai.

Az egyedi olasz tervezés nem véletlenül világhírű. A tökéletességre való könyörtelen törekvés az, amely lehetővé teszi, hogy irányelvként szolgáljon számos területen.

A figyelemre méltó és részletes tervezési folyamat eredményeként a GMP Italia Stellar az elegancia és a sportosság tökéletes keveréke, amely minden Mercedes-Benz rajongó számára lehetőséget ad arra, hogy autóját egyfajta stílusos „ruhával” tegye különlegessé.

Az egyedi dizájn mellett a GMP Italia alufelnik mindegyike TÜV engedéllyel rendelkezik, amely által a tökéletes megjelenésen felül biztosak lehetünk abban is, hogy nem kell majd kellemetlen problémákkal szembesülnünk, amelyek a gyári mérettől való eltérésből adódnának.

Webshopunkból is rendelhető az alábbi linken:

GMP Italia Stellar 17″ 18″ 19″ 20″ 22″ alufelnik

GMP Italia Paky

A GMP Italia alufelnik úgy emelik ki egy autó esztétikáját, mint ahogy egy gyönyörű ruha egy nő előnyös tulajdonságait. A GMP Italia tervezőinek titka abban rejlik, hogy kihangsúlyozzák az autó karizmatikus jellegét.

A modern dizájn által a GMP Italia Paky karcsú formái és a részletekre fordított nagy figyelem egy egyedülálló látványt nyújt, melynek köszönhetően ez az alufelni az egyik legjobb választás az Audi és VW szerelmesei számára.

A GMP Italia Paky TÜV engedéllyel rendelkezik, így a vásárlóknak amiatt sem kell aggódniuk, hogy a gyáritól eltérő méretek valamiféle problémát szülnek a műszaki vizsga során.

Az alábbi linken webshopunkban is megtalálható:

GMP Italia Paky 18″ 19″ 20″ alufelnik

GMP Italia DEA

Az alufelnik megtervezése a legkreatívabb feladatok egyike. A GMP Italia tervezői eleget tesznek a híres sztereotípiának, miszerint az olaszok vérében van a divat. Az általuk megalkotott minden típust az egyszerű elegancia jellemez a szélsőséges megoldások helyett, amellyel kitűnően kiemelik az autók sajátos szépségjegyeit ezáltal egy teljesebb összképet biztosítva.

A GMP Italia DEA a bajor házak hagyományos stilisztikai filozófiája által inspirálva kifinomult formatervezéssel rendelkezik, amelynek lényegét a formák és a mennyiségek tökéletes egyensúlya adja.

Az olyan tulajdonságoknak köszönhetően, mint a sportos és elegáns tervezés a GMP Italia DEA új mérföldkővé vált az összes BMW-kedvelő számára, hiszen a megteremtett design minden részletben teljesen megfelel a rajongók vágyainak. Mindezen felül a többi típushoz hasonlóan a GMP Italia DEA is rendelkezik TÜV engedéllyel, így aggodalomra sincs semmi ok a gyáritól eltérő méretek miatt.

Az alábbi linken megtalálhatjátok webshopunkban is!

GMP Italia Dea BMW 18″ 19″ 20″ alufelni

GMP Italia Ican

A GMP Italia alufelnik tervezői minden típusnál ügyelnek arra, hogy a végeredmény egy olyan termék legyen, amely emeli az autó esztétikai színvonalát és megjelenését, hiszen hitvallásuk, hogy a “Design, egy olyan tulajdonság mely képes létrehozni azt a tökéletes formát, ami egy egész világot zár magába.”

 

 

 

 

 

 

 

A GMP Italia Ican típusú alufelni az „innováció és hagyomány” gondolkodásmód eredménye, amely részletes és rendhagyó tervezésével emelkedik ki az átlagból. Ez a design egy „márkakötelezett” sorozat utolsó határvonala, kiemelten az Audi rajongóinak.

Valamennyi GMP Italia alufelni TÜV engedéllyel rendelkezik, amely lehetővé teszi olyan felnik vásárlását is, amelyek nem szerepelnek az autónkhoz gyárilag megadott méretek között, így mindez a műszaki vizsga alkalmával sem okoz semmiféle problémát. 

A GMP Italia Ican modellje eredeti adaptációval készült, amelyet az első üzem műszaki előírásaival összhangban terveztek meg annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményt biztosítsák az autó összeszerelés során.

Nem meglepő, ha a Te tetszésed is elnyerte a GMP Italia Ican alufelni, amelyet az alábbi linkre kattintva meg is vásárolhatsz nálunk!

GMP Italia Ican 17″ 18″ 19″ 20″ alufelnik

Lowtec Magyarország!

30 év tapasztalat a futómű tuning technikában!

 

Termékeink között a német Lowtec GmbH. futómű fejlesztő és gyártó cég termékeit találod meg. A kínálatban szerepelnek ültető rugók, fix sport futóművek és állítható magasságú futóművek egyaránt. A rendkívül széles és minőségi termékek választéka biztosítja, hogy megtaláld az autódhoz és a hozzád legjobban illő futóművet!

Lowtec Magyarország

Termékeink nagy odafigyelés mellett, magas minőségben készülnek, speciálisan az adott autótípushoz fejlesztve. A Lowtec GmbH. mérnökeinek tudása és tapasztalata garantálja az autód nagyszerű megjelenése mellett a legkifinomultabb beállítási lehetőségeket a legnagyobb vezetési élmény elérése érdekében. Az állítható futóművek sokszínűségének köszönhetően nem csupán a jármű hasmagasságát tudod állítani. Vásárláskor választhatsz a rendelkezésre álló többféle keménységű rugó közül. Mindezek mellett a HiLow 4 széria lengéscsillapítóinak keménysége 31 fokozatban állítható. Ezáltal maximálisan a vezetési stílusodhoz és igényeidhez alakíthatod a futómű csillapítását.

Lowtec Magyarország

Minden nap használod az autódat, de szeretsz hétvégente a pályanapokon is bizonyítani? Kínálatunkban minden vezetési helyzethez megtalálod a megfelelő terméket. A kifejezetten pályanapokon és rallykon használt versenyautók számára egyedi összeállítást is tudunk biztosítani az igényeknek megfelelően!

Lowtec Magyarország – by AH WHEELS