GMP Italia Stellar

A GMP Italia alufelniket elsőosztályú nyersanyagok felhasználásával gyártják. Minden terméket a hagyományos olaszországi minőséghez hűen készítenek el. A GMP Italia alufelnik abból az országból származnak, amely világszerte csodákat alkotott és olyan irányzatokat tárt fel, melyek évtizedek óta a globális ipar fő inspirációs forrásai.

Az egyedi olasz tervezés nem véletlenül világhírű. A tökéletességre való könyörtelen törekvés az, amely lehetővé teszi, hogy irányelvként szolgáljon számos területen.

A figyelemre méltó és részletes tervezési folyamat eredményeként a GMP Italia Stellar az elegancia és a sportosság tökéletes keveréke, amely minden Mercedes-Benz rajongó számára lehetőséget ad arra, hogy autóját egyfajta stílusos „ruhával” tegye különlegessé.

Az egyedi dizájn mellett a GMP Italia alufelnik mindegyike TÜV engedéllyel rendelkezik, amely által a tökéletes megjelenésen felül biztosak lehetünk abban is, hogy nem kell majd kellemetlen problémákkal szembesülnünk, amelyek a gyári mérettől való eltérésből adódnának.

Webshopunkból is rendelhető az alábbi linken:

GMP Italia Stellar 17″ 18″ 19″ 20″ 22″ alufelnik

admin