GMP Italia Ican

A GMP Italia alufelnik tervezői minden típusnál ügyelnek arra, hogy a végeredmény egy olyan termék legyen, amely emeli az autó esztétikai színvonalát és megjelenését, hiszen hitvallásuk, hogy a “Design, egy olyan tulajdonság mely képes létrehozni azt a tökéletes formát, ami egy egész világot zár magába.”

 

 

 

 

 

 

 

A GMP Italia Ican típusú alufelni az „innováció és hagyomány” gondolkodásmód eredménye, amely részletes és rendhagyó tervezésével emelkedik ki az átlagból. Ez a design egy „márkakötelezett” sorozat utolsó határvonala, kiemelten az Audi rajongóinak.

Valamennyi GMP Italia alufelni TÜV engedéllyel rendelkezik, amely lehetővé teszi olyan felnik vásárlását is, amelyek nem szerepelnek az autónkhoz gyárilag megadott méretek között, így mindez a műszaki vizsga alkalmával sem okoz semmiféle problémát. 

A GMP Italia Ican modellje eredeti adaptációval készült, amelyet az első üzem műszaki előírásaival összhangban terveztek meg annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményt biztosítsák az autó összeszerelés során.

Nem meglepő, ha a Te tetszésed is elnyerte a GMP Italia Ican alufelni, amelyet az alábbi linkre kattintva meg is vásárolhatsz nálunk!

GMP Italia Ican 17″ 18″ 19″ 20″ alufelnik

admin