GMP Italia Enigma

A GMP Italia-nál a terméktervezés során racionalizálják a „létezés” érzését. Ennek elérése érdekében a mérnöki részleg a világ legjobb technológiáit alkalmazza. Mindezt nem csak a termék tökéletes matematikai koncepciója garantálja, hanem a gyakorlatban megvalósított produktum tartóssága is.

A termelés során példaértékűen formálják az anyagokat, hogy a vitathatatlan olasz minőséget biztosítsák.

A GMP Italia gyártói számára nem volt könnyű feladat harmonizálni azt a sok görbét, amely az Enigma különlegesen kifinomult designját jellemzi.
A GMP Italia Enigma esztétikája olyan, mintha az erővonalak a komplex tervezésen keresztül versenyeznének egymással. Az Enigma kialakítása során a tervezők figyeltek arra, hogy kihasználva minden egyes centiméternyi anyagot, optimalizálják azokat az üres helyeket, amelyek az általános egyensúly részét képezik.

A GMP Italia által alkalmazott szakemberek állandó képzéseken vesznek részt, egyetlen célt szem előtt tartva; amely nem más, mint a folyamatos fejlődés. A nemzetköziesedés és a globális piacokon való jelenlét elsőrangú értékesítést biztosít a vállalat számára a gyors elérhetőségnek köszönhetően.

GMP Italia – 2 szóval élve: egyszerűen tökéletes.

http://ah-wheels.hu/termek/gmp-italia-enigma-18-19-20-21-alufelnik/

admin