Garancia és ÁSZF

AH-WHEELS Kft.

Székhely: 9012 Győr, Forráskút utca 54.

Telephely: 9028 Győr, Levendula u. 33.
Mobil:0670/283-6090
Adószám:25293012-2-08
E-mail: info@ah-wheels.hu

A Vevő:

Az Ah-Wheels.hu áruházban azok a kedves Ügyfeleink vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatunkat.

  1. Megrendelés

A www.Ah-Wheels.hu áruházban a vásárlás interneten a webshopon keresztül, vagy e-mailen keresztül lehetséges. Az áruházban látható termékeink ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót (ÁFA) tartalmazza.

A www.Ah-Wheels.hu áruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. Az áruházban történő vásárlás egyúttal az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát. A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

A rendelés leadása után az áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteivel. A megrendelés e-mail visszaigazolás után lép érvénybe!

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a vásárló a rendeléshez szükséges adatokat maradéktalanul megadja. Ennek elmulasztásából eredő károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért az Eladó nem vállal felelősséget.

  1. Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő előre utalással, vagy a termék átvételekor az eladó telephelyén (Győr, 9028 Levendula utca 33.), Paypal-el, Barion bankkártyás fizetéssel fizetheti.

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!
Barion-card-payment-mark-2017-400px.png
Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz
DI barion webapp.png Dl playstore hu.pngDl appstore hu.png

Első a biztonság

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

Greenbars-SSL-enhanced validation certificates.png
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

  1. Házhozszállítás és az áru átvétele

A megrendelt termékeket belföldön az áru raktárába érkezésétől számítva, telefonos visszaigazolás után 1-2 munkanapon belül házhoz szállítjuk, vagy telephelyünkön (Győr, 9028 Levendula utca 33.) egyeztetett időpontban át lehet venni.

A házhoz szállítás díjai:
– Magyarországon belül (4 db esetén):  2000 Ft / db tól.  (A díj az áfát tartalmazza)

Az adásvétel teljesítését, áru átvételekor a számla vagy szállítólevél aláírásával igazolja. Amennyiben a megrendelő a kiszállított árut nem veszi át, a szállítási költséget minden esetben ki kell fizetni a megrendelőnek. Kivételt képez ez alól,  ha az áru nem megegyező a webáruházban leadott termékkel, vagy ha a terméknek hibája van.

Terméket külföldre kizárólag előre utalás esetén tudunk szállítani. A szállítás díja egyedileg kerül kalkulálásra.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a termékeket tételesen ellenőrizni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A kiszállítást megelőzően az Ah-Wheels.hu munkatársai, vagy a futárszolgálat értesítést küld a vevőnek a kézbesítés várható időpontjáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a jelzett időszakban az áru átvételét biztosítsa, vagy a rendelés kiszállítását megelőzően legalább 24 órával visszajelezze, ha a szállítás időpontja nem megfelelő számára. A szállítási határidő készleten levő termékeinkből 2-5 munkanap. Amennyiben megrendelés teljesítése ezt túllépné, telefonon vagy e-mailben értesítést küldünk a megrendelőnek.
Azon egyedi termékek szállítási ideje, melyek közvetlenül a beszállítótól érkeznek, 1.5-2.5 hét.

  1. A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a www.Ah-Wheels.hu áruház köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli. Az Ah-Wheels.hu kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. Használt terméket semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.

  1. Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal. Az ettől eltérő garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, illetve a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

A garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az alufelnit átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. Külső behatás, úthiba által okozott deformáció nem tartozik a garanciális körbe. Ez esetben kérjük hívjon rendőrt, fotókkal dokumentálja a hibát és az úthibát, majd forduljon kártérítésért az út kezelőjéhez. Szélsőséges út és használati körülmények esetében az Ah-Wheels.hu fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.

  1. A garanciális igény nem érvényesíthető

– helytelen tárolás miatti hibákra,
– a jármű vagy tartozékainak hibája által okozott hibákra,
– a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,
– nem a rendeltetés szerinti célra használt alufelnik meghibásodására,
– baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
– versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.

  1. Személyes adatok

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Az Ah-Wheels.hu a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. A futárszolgáltat az Ah-Wheels.hu által átadott adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Célunk az, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásainkkal és ismét minket válasszon!

Ah-Wheels Kft.